Chiwawa prijs

Een juiste chiwawa prijs is er niet

Er zijn goede fokkers en slechten. Er zijn goede en slechte kennels en daarom variëren de aanschafprijzen enorm. Je koopt het beste een chiwawa bij een erkende chiwawa kennel. Je krijgt dan een kwalitatieve goede hond. Je wilt heel lang van je hondje genieten en het hondje van jou. De prijzen liggen best wel hoog en dat komt omdat de chiwawa een gewilde hond is.

Prijsindicaties pups

Voor een bruin teefje ben je ongeveer 800 euro kwijt. Voor een bont reutje tussen de 500 en 900 euro. De chiwawa prijs voor een rood teefje is ongeveer tussen de 400 euro en 1500 euro. Een reu met de kleuren zwart en wit gaat voor ongeveer voor 850 euro over de toonbank. Natuurlijk zijn er nog veel meer tussenliggende prijzen die je betaalt voor je leuke, lieve en ook wel pittige chiwawa.

Originele fokker

De chiwawa prijs bij een betrouwbare en originele fokker die volgens vastgestelde richtlijnen werkt, vraagt voor een chiwawa puppie rond de 900 euro. Je krijgt dan een stamboom, je hondje is ingeënt, ontwormd en gechipt. Een originele fokker heeft er dan ook voor gezorgd dat je chiwawa tam en sociaal is opgevoed.